• 1-bijen-zww
  • 2-bijen-zww-kleur
  • 3-bijen-kleur
  • 4-bijen-kleur
  • 5-bijen-kleur
  • 6-bijen-kleur
  • 7-bijen-kleur
  • 8-bijen-zww-kleur
  • 9-bijen-zww

Over mijzelf

Bernie de Bie

Bernie de Bie

Ik ben geboren in 1954, afgestudeerd in 1980 als klinisch psycholoog aan de Universiteit van Utrecht. Later heb ik de opleiding tot eerstelijnspsycholoog gevolgd en werd ik BIG-geregistreerd GZ-psycholoog. In 1992-1994 heb ik de opleiding gedaan van de Nederlandse Vereniging ter bevordering van Antroposofische Psychotherapie (NVAP). Dat heeft veel voor mij en mijn werk betekend.

Ik ben moeder van een zoon uit 1983 en woon samen met Piet in Overvecht.

Mijn hobby’s zijn wandelen, zwemmen, lezen, kletsen (of mailen) met vriendinnen, schrijven, film en musea. Ik hou van in de natuur zijn: genieten van planten en dieren, water en luchten, bossen en weilanden, ooievaars en zwanen.